Magi

Contact info
Word
Research
   Publications
Studies
Free Software
Hobbies
Articles
Photography
About me
   Curriculum Vitae

©Marko Grönroos, 1998

Itsestäni

 • Curriculum Vitae

 • Lyhyesti:
  -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
  Version: 3.12
  GCS/GS@ d+ s+: a- C++>+++ ULS++++ P+++ L++>+++
  E++ W+++ N+ o? K- w--(++) !O M- V-- PS+>++ PE- Y+>++ PGP+@
  t+@ 5++ X+ R++(*)@ tv++ b+>++ DI+>+++ D++ G e+ h+() r%--- y-* 
  ------END GEEK CODE BLOCK------
  
  Vanha vertailun vuoksi: GCS$@ d+ s+: a- C$+++ ULSC$++++ P$+++ L+++ E++ W$+++ N+ o? K++ w$++ !O M- V-- PS+ PE- Y+ PGP+>+++ t+ 5>+ X++ R++>+++ tv+ b++ DI? D++>+++ G>++ e+>+++ h+ r%-->+++ y-*

  Vielä vanhempi: GCS$@ -d+ H++ s+:- g+ p1 au-- a- w++->+++ v++ C++ U+ P+ L+ 3 N++ E++ K- W++ M- V-- -po+ Y t+ 5 !j R+++ G' tv+ b+ D++ !B e+ u+(**) h f+ r--- (!)n- y?

 • The Official M.I.T. Nerd Test testitulos: 66 pistettä ("You need some serious help") ja yritän parantaa vielä...

..eli jotain hieman historiastani, yms. En usko tällä olevan sen ihmeempää kiinnostusta juuri kenellekään, mutta tämän kokoaminen on kuitenkin ainakin itselleni merkityksellistä. Voisin toki kirjoittaa tämän yksityisestikin ja pitää sen pölyttymässä syrjäisessä hakemistossa, mutta sekin on toisaalta tylsää.

Lisään artikkeleita sitä mukaa kun saan päätettyä, mitkä haluan julkisiksi. Tällä hetkellä minun on hyvin vaikeaa päättää kyseisestä asiasta. Vaikka yleensä olen melko avoin itseni suhteen, en ole kovinkaan varma sopivasta rajasta. Pohdin asiaa.

Pyrin lisäämään artikkelit vasta sitten kun ne ovat valmiinpuoleisia.

Sisällysluettelot

Yritän indeksoida tapahtumat sekä ajallisesti, että aiheenmukaisesti. Tämä edellyttää aihealueiden jakamista melko pieniin kokonaisuuksiin, joihin on viittauksia ajallisesta kertomuksesta.

Aiheenmukaisia kertomuksia löytyy melko runsaasti myös muualta näistä sivuista, esimerkiksi harrasteiden alta.

Ajallisen kertomuksen olen pyrkinyt jakamaan episodeihin, jotka on jaettu jollain merkittävällä kriteerillä, kuten esimerkiksi koulutuspaikan muutoksella. Koska vuosiluvut eivät itsellenikään merkitse mitään, käytän ajanmäärityksissä suhteellisia yksiköitä, kuten koululukuvuosia.

Ajallinen jako

 • Perheeni ja sukuni historiaa
 • Isäni tekemä sukututkimus
 • Alku (0)
 • Varhaislapsuus (1-5v)
 • Ala-aste (6-13v)
 • Ylä-aste ja lukio (13-19v)
 • Yliopisto (19-v)

Aiheenmukainen jako

Katso myös Harrasteet. Tässä jaossa on kertomusta omasta harrastustoiminnastani, tuossa toisessa jaossa on siis yleistä tietoutta kyseisistä aiheista.


Morgaine taputti Uriensin harvoja hiuksia ja sanoi: »Ei sentään, Uriens hyvä, minusta pitkät hiukset ovat sinun iässäsi paremmat. Et kai sinä halua näyttää pikkupojalta tai munkilta.» ... »Katso nyt, jalolla Lanceletilla on yhä pitkät liehuvat kutrit, samoin Gawainella ja Garethilla - eikä kukaan voi väittää heitä vanhoiksi!»

»Sinä olet oikeassa, kuten Aina» Uriens sanoi ja jatkoi omahyväisesti: »Kyllä pitkät hiukset tosiaan sopivat kypsälle miehelle paremmin. Pikkupoikien, niin kuin Uwainen, sopii leikkauttaa hiuksensa lyhyeksi.»

- Avalonin Usvat s. 610, Marion Zimmer Bradley

»Äiti sanoi aina», yksi tytöistä sanoi häpeämättömästi - ... - »että parrattoman miehen suuteleminen tuntuu samalta kuin toisen neidon tai oman pikkuveljen suuteleminen!»

- Avalonin Usvat s. 845, Marion Zimmer Bradley


Paluu Last modified: Mon May 12 22:01:50 EEST 2003