Kevään -94 Star Trek-bileet

Tämä legendaarinen tapahtuma järjestettiin Kapteeni Pohjolan ("Oh Captain, my Captain") tähtialuksella, joka oli kiertoradalla Haliskylän yllä erään talon kattohuoneistossa.

Klikkaa kuvia saadaksesi suurennoksen.

Yhteiskuva:

Tapahtumaan osallistuivat:


Kapteeni/tiedeupseeri
Jouni-Luc Pohjola

Tiedeupseeri
Magi

Tiedeupseeri
Nimipuuttuu

Käyttöupseeri
Aartti

Käyttöupseeri
Wilkman

Päällystöupseeri
Heinonen

Päällystöupseeri
Nimipuuttuu
Päällystöupseeri
Klemetsö
Lähettiläs
Nimipuuttuu

Tapahtuma oli järjestetty huolella. Komentosillan seinät oli kiillotettu hohtaviksi, lukuisiin tietokonepäätteisiin oli asennettu viihdykettä yleisölle (kuten Tähtiakatemian sisäänpääsykokeet), valaistus oltiin suunniteltu värikkääksi (UV-kaista mukaan lukien), seinille oltiin aseteltu Romuluslaisia ja Klingonilaisia aforismeja (tietysti alkuperäiskielellään), päämonitorilla näytettiin suurella suurennoksella keilattuja näkymiä kaukaisista tähtijärjestelmistä, ja niin edelleen.

Vieraiden vastaanoton (joka tapahtui soittamalla heille tervehdyssävelmää) jälkeen heille tarjottiin alkudrinkiksi Saurilaista Brandyä. Kiinteän tarjoilun ohella, jälkeen ja itse asiassa ennenkin jo tarjoiltiin kuuluisaa Romuluslaista olutta, joka tietysti on erityisen kiellettyä sen voimakkaiden vaikutusten ja salakavaluutensa johdosta. Yrityksenä eliminoida kaikki todistajat, kaikille osanottajille tarjottiin kyseistä ainetta runsaasti. Virallisen raportin mukaan tähtilaivaston henkilöstö käyttäytyi täysin sen arvolle soveltuvalla tavalla.

Tapahtuman musiikki oli 1900-luvulta peräisin olevaa, Liiton arkistoista löytynyttä aihepiiriin soveltuvaa elokuvamusiikkia sekä klassista teknoa. Myöhemmin jatkoilla valikoima laajeni sitten vielä jonkin verran.

Jatkot järjestettiin eräässä Maassa sijaitsevassa puolijulkisessa virkistystapahtumassa (itse asiassa kuulin jossain vaiheessa, että kyseessä olivat jonkin (tyystin tuntemattoman) henkilön syntymäpäiväbileet). Useita humanoideja (humanisteja, whatever) tuli analysoitua multiskannerilla tiedeupseeriston toimesta ja monia näistä vaiheistettua.


Pääsivu Muita kuvia