Magi

Contact info
Studies
  Scientific publications
  Master's thesis
Work
Software
Hobbies
Other Articles
  Evolution
  Metsola
  Pseudoart
Photography
Historical

© Marko Grönroos, 1998


Uskontunnustus

Marko Grönroos (magi@iki.fi), © 2000
Päätin tunnustaa uskoni näin julkisesti, koska se tuntuu nykyään olevan muotia.

 1. Vannon, kautta pyhän kiven ja kannon, että minä uskon että uskon. Täten uskon, että uskon uskovani, ja uskon että uskon uskovani että uskon, ja niin edelleen. Uskon, että rekursiivinen logiikka on paholaismaista (muttei kuitenkaan mitään hölmöä Saatananpalvontaa!) eli jumalallista.

 2. Uskon Jumalaan Kaikkivaltiaaseen, kaiken hyvän luojaan, sekä pahan luojaan Saatanaan, Antikristukseen, joka on olemassa ja hallitsee maailmaa. Uskon, että Allah on ainoa Jumala ja Muhammed on hänen ainoa profeettansa. Uskon Jahveen, Jeesukseen, Joulupukkiin, Protesoituun Vogoni Jeltsiin, Pimeyden Ruhtinaaseen, Suureen Kolminaiseen Jumalattareen, Sarvipääjumalaan, Vihreään mieheen (ruots. Grön Gubbe), Väinämöiseen, Erokseen, Erikseen, Valeniin, Kurganiin, Vardaan, Dildo Reppanaan, Goodgulffiin, Bobiin, Martti Ahtisaareen, itseeni ja muihin.

 3. Uskon Suureen Voimaan, Ki:hin, Chi:hin, Qi:hin, Taoon ja Elämänenergiaan; uskon Energiaan ja Energiattareen, Maailmantietoisuuteen ja Maailmantiedostamattomaan. Uskon Henkiseen Todellisuuteen, Rinnakkaismaailmoihin, Yliseen, Aliseen, Ala-Keski-Maahan, Maailman Napaan (eli itseeni), Helvettiin ja Helsinkiin.

 4. Uskon kristallien parantavaan voimaan, Terapeuttiseen Kosketukseen, Jumalattaren kaikkivoipuuteen ja viisauteen, Suuren Profeetta Zarguonin toiseen tulemiseen, etiäisiin, keijuihin, horoskooppeihin, auringonpilkkuihin, muumeihin, aaveisiin ja sorbusaaveisiin. Uskon näihin kun minusta jotenkin tuntuu että niitä on. Uskon pieniin ulkoavaruuden oksennuksenvihreisiin naisiin, ja että totuus on tuolla jossain. Uskon, että ulkoavaruudessa on elämää, koska mekin olemme olemassa.

 5. Uskon olevani jälleensyntynyt Zarathustra, Horus, Sokrates, Mooses, Daavid, Neitsyt Maria, Jeesus, Maria Magi Da Lena, kolme tietäjää (kts. samanaikaisuus alla), Mithra, Krishna, Dalai Lama, laama nimeltä Pörrö, Muhammed, Aleister Crowley (aka Beast .'. 666), sika nimeltä Lumipallo, Ruusunnuppu, Gerald Gardner, David Berg ja David Koresh. Uskon, että olen käynyt läpi tuhansia eläimiä, ja että sieluni voi inkarnoitua samanaikaisesti useampaan ruumiseen. Olen kyvyiltäni telepaatti, teletappi, empaatti, psyykikko, psykopaatti ja puupaatti.

 6. Uskon olevani mahtava Velho, joka tuli aikojen alusta, kulki läpi vuosisatojen, eläen monia salattuja elämiä, eikä kukaan tiennyt minun olevan kanssanne, ennen kuin nyt. Uskon olevani kaikkivoipa, kaikkitietävä, kaikkivaltias. Uskon olevani Jumala. Uskon olevani Ykseys, yhtä koko Maailmankaikkeuden kanssa. Uskon, että kukaan muu ihminen ei ole tätä; uskon, että olen ainutlaatuisen voimakas. Voima on minun!

 7. Uskon, että tämä kaikki mitä sanon on totta. Uskon, ettei tämä kaikki minä sanon ole totta. Uskon, ettei mikään ole totta. Uskon, ettei tässä ole ristiriitaa. Uskon, että tässä on ristiriita. Uskon, että tässä sekä on että ei ole ristiriitaa, mutta en kuitenkaan usko siihen, että tämä ei ole ristiriitaista. Uskon siten, että ristiriidat ovat vain harhaa, vaikka ne ovatkin todellisia. Siis samanaikaisesti! (Tämä ilmiö tunnetaan myös tieteellisessä kvanttimekaniikassa, jossa kissat, joita pommitetaan satunnaisesti ydinenergiasäteillä, ovat kuolleita ja eläviä samanaikaisesti. Tämä on siis myös tieteellinen totuus, vaikka tiede useimmiten onkin väärässä.)

 8. Uskon, että usko on tiedon väärtti. Vain sellainen tiede, joka perustuu minun uskomiini aitoihin totuuksiin, on aitoa tiedettä, muut ovat tiedeuskovaisten skeptikoiden luomia näennäistieteitä, joilla he haluavat vain itselleen arvovaltaa ja valtaa hallita sokeita massoja.

 9. Uskon, että en usko materiaaliseen todellisuuteen, joka on vain skeptikko-uskovien ja kommunistien keksintöä. Materialismi, jossa raha ja kerskakuluttaminen on kaikkein tärkeintä, vie maailman tuhoon jollen minä estä sitä. Uskon tiedeuskon vääryyteen ja materialismin ja naturalismin vääjäämättömään tuhoon. Uskon tieteellisen, skeptisen metodiikan olevan järjetön tapa saada mielikuvituksellisia harhoja. Minun uskoni kertoo totuudesta, toisin kuin tieteelliset teoriat, jotka ovat vain teorioita.

 10. Uskon, että kaikki todelliset edistyneet tiedemiehet ovat samaa mieltä kanssani; vain keskitason tiedemiehet, jotka eivät ymmärrä koko kuvaa, ovat eri mieltä. Uskon, että kukaan joka tarpeeksi miettii näitä asioita, ei lopulta voi muuta kuin tunnustaa minun olevan oikeassa.

 11. Uskon, että uskomuksiini kannattaa uskoa sokeasti. Usko minun sanoihini riittää, jotta ymmärtäisi koko Totuuden. Täytyy vain uskoa - se on niin helppoa!

 12. Uskon etten usko. En usko, että uskon. Uskon, ettei uskomuksilla ole mitään merkitystä todellisuuden kannalta. Uskon kaikkeen mitä terveeseen mieleeni tulee.

 13. Uskon, että "uskominen"-sanalla on monia selvästi erillisiä merkityksiä, joita tumpelot hölmöt käyttävät täysin sekaisin ristiin. Uskon, että kaikki ovat oikeassa. Uskon, että kaikki idioottimaisimmatkin asiat mihin mielenvikaisimmatkin ihmiset uskovat, ovat täysin totta. Uskon, että omat mielipiteeni ovat aina oikeita, ja kaikkien muiden aina vääriä.

 14. Uskon tähän täysin vakavasti ja täydestä sydämmestäni, ja että sydämmeeni mahtuu monta ämmää.

 15. Tosin, nyt kun kirjoitan tätä lausetta, en enää uskokkaan.

 16. Mutta nyt taas uskonkin, lällällää.

 17. Nyt taas onnistun kuvittelemaan uskovani että en usko, vaikka todellisuudessa uskonkin.

 18. Nyt taas uskon, että uskon ihan mitä vaan minulle tulee sairaaseen mieleeni, ja että asioihin uskominen tuntuu hyvältä. Uskon, että se tuo minulle turvallisuuden tunnetta, kun kaikki epävarmuus hälvenee. Uskon, että tämä turvallisuuden tunne on minulle hirveän tarpeellista, ja että totuuden näkeminen merkitsisi elämälleni tärkeiden illuusioiden hajoamista. Mutta nyt en taas uskokkaan moiseen roskaan.

 19. Nyt taas en usko mihinkään; olen EPÄUSKOINEN. Ja harhauskoinen. Uskon uskovani vääriin asioihin.

 20. Nyt päätän uskoa, että ihmisillä on outo tarve uskoa asioihin. Uskon, että uskominen on kivaa, muodikasta, trendikästä, vapauttavaa, ihanan keveää ja rentoa. Olen uskis - ole sinäkin! Uskon, että minäkin tykkään uskoa välillä. Välillä taas vedän järkeä käteeni.

 21. Uskon, että järki on harhaa. Uskon, että vain kivalta tuntuviin asioihin uskominen on Totuus. Uskon, että pahalta tuntuvat asiat eivät ole totta, sillä olisi ahdistavaa jos ne olisivat totta.

 22. Uskon, että järki on ainoa mahdollisuutemme saada mistään edes mitään tolkkua. Uskon, että kaikki sokeaan uskoon ja nk. uskonnolliseen intuitioon perustuvat uskonnot ovat silkkaa paskaa.

 23. Uskon, että (suunnaton) penikseni on pyhä, ja että kaikkien neitsyiden, jotka ovat minun kanssani sukupuoliyhteydessä, sukupuolielimet tulevat myös pyhiksi. Uskon, että nuo kauniit, nuoret, kiinteärintaiset tytöt voihkivat himosta ensisilmäyksellä, nähdessään minun uskomattoman komean ja nautinnolliselta tuntuvan siittimeni, ja tuntiessaan sen ja koko ihanan vartaloni työntyvän voimakkaan hellästi heidän päällensä ja syvälle sisäänsä, kiinteiden ja suloisen sileiden haarojensa kuumankosteaan, himosta vapisevaan, vaaleanpunaiseen väliin. Uskon, että he ymmärtävät minut ainoaksi oikeaksi mieheksi maailmassa, ja kanssani nautinnollisesti rakastellessaan puhdistuvat kaikesta epäpuhtaasta saastasta ja saavat minulta Voiman ja tulevat ihanan maagisiksi keijuiksi ja pyhiksi jumalattariksi. Ah, rakastella naista! Uskon yksiavioisuuteen, mikäli vaimoni sitä haluavat. Mutta olen kuin Krishna (eli eräs reinkarnaationi), jona saatoin maata 16,384 vaimoni kanssa samanaikaisesti, vaikka olin silti jokaisen heidän ikiomansa. Uskon, että olen heille täysin uskollinen ja täydellinen aviomies; vahva, jännittävän sensuaalinen, romanttinen ja hellä, joka siittää heille paljon suloisia ja kilttejä lapsia, ja pidän huolta heistä, ja hekin ovat minulle uskollisia vaimoja ja rakastelevat korkeintaan toistensa kanssa.

 24. Uskon, että jokainen joka pitää tätä uskontunnustusta typeränä, hassuna, pelleilynä tai asiallisena, on väärässä. Uskon, että en toista itseäni sanoessani että vain minä olen oikeassa.

 25. Uskon, että tämän paragraafin luku 24 on sopivan epäpyhä ja merkityksetön numero, jotta tämän uskontunnustuksen voisi päättää juuri siihen.

 26. Uskon, etten yllä tehnyt numerointivirhettä, vaan että tämä on täysin loogista. Uskon, että tämä on totta, sillä minä olen Jumala ja selittämätön, joten maallinen logiikka ei päde minuun. Uskon, että vain minun logiikkani on ainoa oikea.

Lopuksi vielä uskomantra, jota jokaisen tulee lausua ainakin kolmasti tai yhdeksän kertaa päivässä. Se luetaan aina kolme tai yhdeksän kertaa peräkkäin:

Usko usko, hyvä usko, usko hyvä, hyvä hyvä,
Usko hyvä, usko tuska, hyvä tuska, tuska tuska,
Usko Esko, usko Rusko, usko musko, DJ Esko.

Selityksiä

Tietysti on tavallaan turhaa puhua ''uskosta'' tai ''uskonnosta'', koska tässä on varsinaisesti kyse tiedosta ja totuudesta, ei uskosta. Uskohan ei välttämättä tarkoita uskoa todellisiin asioihin, joten se on harhaanjohtava sana minun tapauksessani.

Koska tiedän kaiken, tiedän myös, etteivät kaikki usko samoihin asioihin kuin minä. Minä tietysti tiedän, että he ovat väärässä, mutta valitettavasti tämän totuuden selittäminen heidänlaisilleen, rajallisella älyllä varustetuille olennoille on mahdotonta. Tämä on matemaattisesti eli tieteellisesti todistettu tosiasia - liian yksinkertaiset laskennalliset järjestelmät (kuten tavallisten ihmisten sielut) eivät kykene esittämään eli ymmärtämään liian monimutkaisia asioita.

Fyysikot voivat todeta minun olevan oikeassa tekemällä vain muutamia yksinkertaisia kokeita. Minulle itselleni tämä on jo täysin selvää, mutta muiden voi olla vaikea uskoa tätä, jolleivät koe sitä samaa mitä minä koen.

Kts. myös selitykset jälleensyntymistäni.

Kts. myös A, B C, D, E, jnejnejne...


Pääsivu Takaisin Last modified: Thu May 18 13:34:55 EEST 2000