Magi

Contact info
Studies
  Scientific publications
  Master's thesis
Work
Software
Hobbies
Other Articles
  Evolution
  Metsola
  Pseudoart
Photography
Historical

© Marko Grönroos, 1998


Pyhä kirja

 1. Alussa oli suo, kuokka ja Jussi.
 2. Sitten Jussi kuokki pellon, johon hän istutti ihmisen siemeniä.
 3. Ihmisen siemenet itivät ja niistä kasvoi ihmiskunnan esi-isät.
 4. Ensimmäinen ihminen, Kalle, teki suuren ennustuksen: ''Tuhannen vuoden päästä syntyy profeetta, joka tulee mullistamaan maailman.''
 5. Tämä ennustus kävi toteen, sillä tuhannen vuoden päästä todella syntyi profeetta. Nyt ihmiset näkivät, että Kallen oli suurin profeetta kaikista.
 6. Sillä se profeetta joka syntyi, oli Kalle itse. Heti synnyttyään, hän julisti suureen ääneen: ''Tuhannen vuoden päästä syntyy profeetta, joka tulee mullistamaan kaiken.''
 7. Tämäkin ennustus kävi toteen, ja syntyi Kalle. Myös Kalle ennusti tulevan profeetan saapumisen, ja kuoli pian sen jälkeen.
 8. Sitten eräänä päivänä, aivan toisessa kylässä kuin missä Kalle oli koskaan syntynyt, syntyi Veijo. Veijo ei osannut ennustaa mitään.
 9. Mutta Veijo ei myöskään saanut elämässään mitään aikaiseksi. Siksi hänestä oli tuleva Jumala.
 10. Ja niin Jumala syntyi, sillä hän oli Veijo. Ja Veijo synnytti Jussin ja antoi hänelle suon ja kuokan.
 11. Ja Veijo loi maan ja taivaan, sillä hän oli maa ja taivas itse.
 12. Hän oli myös aika, sillä hän juoksi yhtä nopeasti kuin aika juoksee silloin kun on kiire.
 13. Mutta sillävälin Kalle synnytti poikalapsen, jonka nimi oli Petteri. Petteri kuoli kaksi päivää syntymänsä jälkeen, mistä Kalle oli hyvin surullinen. Mutta koska Kalle oli niin surullinen, synnytti Petteri hänelle kaksi poikaa, joiden nimet olivat Heikki ja Paavo.
 14. Ja Heikki ja Paavo menivät naimisiin ja saivat pojan nimeltä Jurri. Jussi oli potra poika, mutta hänkään ei saanut mitään aikaiseksi elämässään. Sitten hän kuoli.
 15. Sitten Pekko huusi: ''Kunnia Petterille! Tämä on Totuus!'' ja kaikki hänen vaimonsa kumarsivat häntä, sillä hän oli Jumala ja Pyhimys.
 16. Ja ihmiset pohtivat mikä Pekko oli. Pekko oli maailma ja sen aine, sen substanssi. Petteri oli ajan herra, aika itse. Yhdessä he muodostivat pyhän kaksinaamaisuuden, joka oli mysteeri.
 17. Kaksinaamaisuus oli yksinaamaisuutta, joka oli kaksinaamaisutta. Siksi ihmiset ovat yksinaamaisuudessaan yksin, vaikka ovatkin ihmisiä.
 18. Petteriä nimittäin ei ollut, koska hän kuoli, joten aika päättyi nopeasti sen jälkeen kun se oli syntynyt. Mutta nyt havaitsememma aika on hänen aikaansa. Ja sen ajan loppu on tuleva kun Veijon tarina nähdään Maan päällä.
 19. Ja kaiken lopussa kuoli myös ihminen, sillä kaiken loppua ei olisi voinut tulla ilman häntä. Mutta jotta ihminen olisi voinut kuolla, hänen oli myös synnyttävä. Siksi ihminen ja muu elämä syntyi kaiken loppuessa, mutta ihmisen ja kaiken muun olemassaolo näkyi pitkälle menneisyyteen, sillä niin oli Petteri säätänyt olevaisuuden lait.
 20. Uskomalla Pekkoon ja hänen sanomaansa saa ikuisen elämän ja täydellisen onnen.
 21. Tästä syystä ihmisen tulee totella Jussia, koska hänen käskynsä ovat hyviä. Koska Paavo on rakkaus, ovat ihmiset pahoja jos tottelevat Heikin antamia käskyjä, jotka ovat hyviä, paitsi silloin kun Veijo ei ole elossa.
 22. Petteri sanoi, että ihmisten tulee olla hyviä, ja että pahojen ihmisten tulee hyljeksiä hyviä, koska he ovat parempia kuin pahat. Jos hyviä ei hyljeksittäisi, heistä ei voisi tulla hyviä. Siksi ihmisen täytyy totella kaikkia lakeja ja uskoa vain siihen mitä tämä Sana sanoo.
 23. Ja ihminen sääti lait jotka olivat parempia kuin hyvät. Ihminen ei saa tappaa, ihminen ei saa varastaa, ihminen ei saa panna muuta kuin vaimoaan, ihminen ei saa kiusata tai muutenkaan vahingoittaa muita. Se on väärin, sillä Jussi on hyvä ja muut ovat pahoja. Tämä on Sana, joka on Totuus, joka on hyvä.
 24. Ihmisen antama tärkein käsky on valhe, sillä maailma on valhetta, ja vasta oppimalla koko valheen ymmärtää Totuuden, joka on valhetta. Tämä on ymmärtämisen perimmäinen mysteeri, joka on jumalallinen.
 25. jne.
Tämä on pyhä Totuus. Ateistiset tiedeuskovaiset ovat yrittäneet sepitellä kaikenlaisia kuviteltuja tarinoita, mutta ne ovat vain uskomuksia, kun taas Totuus on Totuus. Totuutta ei koskaan voi tutkia tieteellisesti.

Tämä kirjoitettu Totuus on kirjaimellisesti totta. Ihmisen rajallisen ymmärryksen valossa sitä on usein hyvin vaikea ymmärtää, jos ei usko tähän Totuuteen. Vasta uskomalla tähän Totuuteen ymmärtää sen.

Kaikki tämän tekstin kohdat on tarkasti tutkittu teologisesti ja geologisesti Totuudeksi, eikä niitä voi kiistää.


Pääsivu Takaisin Last modified: Tue Aug 1 15:27:29 EEST 2000