Magi

Contact info
Studies
  Scientific publications
  Master's thesis
Work
Software
Hobbies
Other Articles
  Evolution
  Metsola
  Pseudoart
Photography
Historical

© Marko Grönroos, 1998


Muumimamman meemimanipulaatio

Hyvät ystävät,

Minua järkyttää saattaa tietoonne hirvittävä epähumaani toiminta, jota harjoitetaan maailmalla. Pelottavinta on, että tämän toiminnan alkuperä on Suomessa!

Tarkoitan muumien meemimanipulaatiota. Nämä hellyyttävän oloiset muumit, joita näemme kirjoissa ja televisiossa, ovat luonnottomalla tavalla meemimanipuloituja sekasikiöitä. Alunperin kaikki alkoi Suomesta, kun meemi-insinööri Tove Jansson kehitti uraa-uurtavat meemimanipuloidut muuminsa eli kansankielellä ''meemimuumit''. Tämän jälkeen japanilaiset käsikirjoittajat ostivat meemimuumit Suomesta ja alkoivat kehittää niitä edelleen omissa salamyhkäisissä laboratorioissaan.

Olemme saaneet hirvittäviä todisteita muumihahmojen epähumaanista käsittelystä japanilaisissa kirjallisuustieteellisissä studiolaboratorioissa. Muumeja piirretään päivittäin satoja ja "taiteilijat" tekevät niillä mitä karmeimpia kokeita ja niihin istutetaan kaikenlaisia japanilaisia meemejä. Tästä syystä tv-muumit näyttävätkin erilaisilta kuin kirjamuumit.

Puolivalmiita muumeja pidetään valtavissa arkistoissa teräskalterien takana ahtaissa lokerikoissa. Suurin osa niistä ei koskaan saa tuntea onnellista elämää, eli sitä kun lapset lukevat heitä ja tulevat iloisiksi, vaan nämä unohdukseen tuomitut muumiparat tylsistyvät itsemurhan partaalle. Monet muumit ''hylätään epäonnistuneina'' ja heitetään roskikseen ja poltetaan elävältä!

Nuoret japanilaiset kiinteärintaiset tytöt ovat turhaan yrittäneet vapauttaa sorrettuja muumeja tuotantoyhtiöiden arkistoista, mutta julmat muumitarhurit ovat ampuneet heidät haulikolla selkään kuoliaaksi. Nämä nuoret, elämänsä muumien vuoksi uhranneet tyttölapset on vain leimattu hassuiksi ''muumitytöiksi'' ja muut samoin ajattelevat ihmiset ''muumimussuttajiksi''.

Nyt japanilaisten meemimanipuloimia muumeja tuodaan Suomeenkin ja ne saastuttavat lastemme mieliä! Muumeihin istutettuja meemejä on saatettu ottaa ties kuinka karmeista ideologioista. Meemit saattavat sarjakuvia luettaessa tai televisiota katsottaessa siirtyä muumeista ihmisiin ja saastuttaa mielemme. Lapset, joiden immuunijärjestelmä on vielä heikko, ovat erityisen alttiita muumimeemeille!

En suosittele huumeiden käyttöä kenellekään, mutta antaisin lasteni sata kertaa mieluummin joutua katuojaan narkkareiksi ja sadomasokististen koppalakkihomojen joukkoraiskaamiksi, kuin meemimuumien valtaan.

Asialle on välittömästi tehtävä jotain!

Marko Grönroos, 6. huhtikuuta 2000


Pääsivu Takaisin