Informaatiopalvelimen rekisteröintilomake

Olet nyt FUNETin lomakevaraston karttakaavakekokoelman kehitysosaston koepalvelussa.

Tämä lomake ei ole toistaiseksi toiminnassa, karttoja ei myöskään enää lisätä. Olkaa hyvä ja lähettäkää mahdolliset muutos tiedot sähköpostilla suoraan map-adm osoitteeseen.

Tällä lomakkeella voitte rekisteröidä organisaationne Internet verkkoon tarjoaman julkisen palvelun CSC/FUNETin ja Maanmittauslaitoksen ylläpitämälle Suomen palvelinkartalle. Rekisteröintejä ei mielellään tehdä useampia kuin yksi organisaatiota, palvelulajia tai paikkakuntaa kohti kartan lukukelpoisuuden säilyttämiseksi. Rekisteröitävän palvelimen tulee olla toimintakunnossa ainakin omalla rekisteröidyllä Internet domain nimellä ja mielellään myös IP numerollaan. Karttaan pisteen saaminen edellyttää myös palvelimen (tai päätoimipisteen, jos niin haluatte) sijainnin ilmoittamista tarkoilla koordinaateilla.

Toivottu toimenpide              
Rekisteröinnin kohteen tyyppi
Kohteen URL Yhteisön suomenkielinen nimi Yhteisön englanninkielinen nimi Karttaan toivottu Internet-domain Katuosoite Postinumero FIN- Postitoimipaikka Kunta tai kaupunki Lääni tai maakunta
Kohteen toivottu sijainti kartalla mahdollisimman tarkkaan, tulevaisuudessa mittakaava voi muuttua esim. 1:2000. Koordinaattiohjeemme kertoo tarkemmin koordinaattien määrittämisestä.
 Kartastokoordinaatit (KKJ) P  I  
Sijaintipaikan pallokoordinaatit astetta minuuttia sekuntia itäistä pituutta
astetta minuuttia sekuntia pohjoista leveyttä
Jokin muu koordinaatisto
Unohtakaa koko kartta.
Yrittäkää päätellä osoitteesta.
(Tutustuitteko jo koordinaattiohjeeseen? Jos ei auttanut, niin käyttäkää sitten osoitevaihtoehtoa, mutta muistakaa antaa osoitteeksi katuosoite, eikä postilokeroa!).

Yhteyshenkilö tähän rekisteröintiin liittyvissä asioissa

Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
Yhteyshenkilön faxnumero
Yhteyshenkilön Internet-osoite

Internet-palvelunne tarjoaja
Seuraavia tietoja ei toistaiseksi rekisteröidä julkisesti, mutta kuvaus ja avainsanat saattavat joskus päätyä tietokantaan.
Kohteen kuvaus

Avainsanoja

Vapaamuotoiset lisätiedot voi kirjoittaa allaolevaan tilaan:

Vakuutan täyttäneeni lomakkeen parhaan tietoni mukaisesti ja annan luvan tietojen rekisteröintiin ja jatkokäsittelyyn FUNETin parhaaksi katsomalla tavalla. Tieto rekisteröintipyynnöstä tunnistetietoineen saatetaan kertoa ilmoittamillenne yhteyshenkilöille, internet yhteytenne tarjoajalle sekä postmaster ja webmaster tunnuksille organisaatiossanne.

FUNETin ja Maanmittauslaitoksen suorittaman tietojen tarkastuksen jälkeen pitäisi palvelunne ilmestyä kartallemme
Jos pistettä ei kartalta parin viikon kuluessakaan tai teillä on muita karttaan liittyviä kysymyksiä niin voitte lähettää ne osoitteeseen map-adm@nic.funet.fi.

Tämä lomake ei ole toistaiseksi toiminnassa, karttoja ei myöskään enää lisätä. Olkaa hyvä ja lähettäkää mahdolliset muutos tiedot sähköpostilla suoraan map-adm osoitteeseen.